jewels.bg

Вашата количка

Количката Ви е празна.

 Срок и начин на доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт Експрес ЕООД до всяка точка на страната с опция "преглед". След като получим Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за връзка за нейното потвърждение. Срока за доставка е 9-13ч на следващия работен ден от потвърждението на поръчката за населени места с офис на куриера и до 3 дни за всички останали. Часа на доставка зависи изцяло от графика на обслужващия Ви куриер. Ако нямате възможност да приемете пратката си в този интервал можете да я получите от офис на куриера. За целта напишете това в "бележка на купувача" при завършването на поръчката си или го уточнете и с нас по телефона.

Офиси на Еконт и работно време може да видите тук.  Ако желаете да получите поръчката в точно определен час или в събота ще заплатите 2,50лв допълнително за услугата "фиксиран час". 

Срока за доставка на бижута изработени по поръчка варира между 7-20 календарни дни.

 Цена за доставка и начин на плащане

Цената за доставка е  6,50лв до посочен от клиента адрес или 4,50лв за получаване от офис на Еконт. Стойноста на поръчката и таксата за доставка се заплащат на куриера при получаване на бижутата. 

 Връщане и замяна

* Съгласно ЗЗП и правилата за електронна търговия, Вие имате право да върнете поръчаните стоки в срок от 14 КАЛЕНДАРНИ ДНИ от получаването им. Вашата рекламация ще бъде уважена в случай, че са спазени следните стъпки:

- Свържете се с нас на e-mail Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , напишете номера на Вашата поръчка, кода на продукта, който желаете да върнете или замените. Ние ще се свържем с Вас за да уточним начина на връщане на дължимата сума или замяната на бижуто. Можете да избирате между ваучер за следваща покупка(издава се в деня на получаване на върнатата пратката) или по банков път(срок-30дни от получаване на върнатите продукти). При връщане на суми по банков път се удържа такса 1,30лв за превода. 
- Трябва да върнете продукта във вида в който сте го получили, придружен с разписка и оригинална опаковка.
- Пратката трябва да е адресирана до Пловдив офис на Еконт Търговска зона. Бижута върнати до различен от този адрес или изпратени с наложен платеж няма да бъдат приети, освен ако няма изрична писмена договорка с нас.
- Транспортните разходи за връщане или замяна на стока са за сметка на клиента и в двете посоки.

   Jewels.bg си запазва правото да не уважи рекламация в случай, че не спазени гореописаните условия.