jewels.bg

Вашата количка

Количката Ви е празна.

Как да се грижим за своите бижута Сваровски?

Бижутата Сваровски са един вид мода, съвършена и напълно позволена имитация на редица скъпоценни камъни, която обаче кара всяка жена да се чувства красива и неотразима. Но не и за цена от милион долара. Всички знаем, че в днешните опасни и скъпи времена, не можем да си позволим, поне не всеки от нас, да се глези с оригинали. Тогава на помощ идват кристалите Сваровски – също така бляскави, също така красиви, също така неотразими. Но на съвсем достъпна цена. От тях има изработено вече практически всичко – колета, обеци, гривни, брошки, пръстени, та дори и елементи от облеклото, обувки, чанти, часовници. Това е една мода, която никога няма да свърши. Защото има или красотата край? Естествено не.

Освен че са красиви, кристалите Сваровски и бижутата от тях може да се носят с години, което ги прави изключително практични и предпочитани точно от тази гледна точка. Те подхождат на всяко облекло, на всяка дама, на всеки случай. Създавайки една феерия от красота и изтънченост.

e698f84c7cce13f00615618a01fafaНо за да остане това години наред, за да бъдат бижутата, създадени с кристали Сваровски все така бляскави, то съвсем логично ще трябва да положим известни грижи за тях. Има някои основни правила, които трябва да знаем, ако сме станали собственик на бижу от тази марка. Първото правило е да не се носят твърде често през деня – това може да причини загуба на част от техния блясък. Освен това трябва да знаем, че кристалите си взаимодействат с околната среда и различните вещества в нея, даже и с водата. Затова преди да си измием ръцете, преди да се потопим в басейна, трябва да свалим своите бижута Сваровски.

Направете грима и прическата си преди да поставите тези украшения, и никога не ги носете, когато спортувате, защото потта им действа окисляващо. Същото се отнася и за вършенето на някаква домакинска работа – миене на чинии, пране, бърсане на прозорци.

Когато се приготвяте за някъде, тоалета се завършва с бижутата, а не започва с тях. Правете това, за да ги защитите от продуктите, които използваме всички за грижа за тялото – като лосиони, кремове, грим, лак за коса. Всички те могат да имат изключително агресивно влияние върху любимата ви гривна с кристали Сваровски. riley-jewelry-box-cherry-meleСъхранението им винаги трябва да става отделно от други видове бижута и не бива да бъде в досег с остри, стъклени ръбове, гума и всякакви химически вещества. Т.е. в една кутия за бижута е добре да има отделения, като във всяко отделно, трябва да се намира вашето бижу със Сваровски.

Всички тези правила имат само една-единствена цел – да ви дадат възможност повече и по-често да се радвате на вашите красиви бижута, да ви правят по-дълго бляскава, също като тях и да се радвате на уникалността им. Която с една по-специална обработка на обикновено стъкло, може да спечели сърцето на която и да е дама, и да привлече погледа на който и да е мъж. Самоувереността е ценно качество, когато обаче е подплатена с нещо качествено. А това нещо качествено може да бъде вашето перфектно бижу, съхранявано по правилен начин и пазено от агресивни вещества. За да завърши по перфектен начин всеки тоалет. И да създаде едно перфектно впечатление. Всичко в крайна сметка може да е перфектно с бляскавите Сваровски.